Kalkense meersenforum

Natuurpunt Scheldeland
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  Inloggen  

Deel | 
 

 Jaarlijks ledenfeest

Ga naar beneden 
AuteurBericht
kobra22
Zeearend
kobra22

Aantal berichten : 2764
Registration date : 11-09-07

BerichtOnderwerp: Jaarlijks ledenfeest   ma jan 25, 2010 8:55 pm

31 januari 2010: Jaarlijks ledenfeest met winterwandeling en wafelbak

Als vanouds nodigen we u en uw familie en vrienden ook dit jaar weer uit op ons groot ledenfeest! We maken eerst een gezellige winterwandeling door de mooie Serskampse natuur, en daarna genieten we van de heerlijke wafels van Jef! Dampende koffie en chocolademelk helpen u op temperatuur te komen. En uiteraard kan u nagenieten met een lekker glas.

U kan er met familie, natuurvrienden en oude bekenden een gezellige babbel slaan en bij de bestuursleden kan u terecht met al uw vragen en suggesties. U kan onze verenigingswerking ook steunen door deel te nemen aan de tombola.

We maken opnieuw gebruik van de mooie zaal van Feestsalons 't Schuurken in Serskamp. Deze zaal biedt genoeg plaats voor iedereen en er is in de onmiddellijke omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Vertrek wandeling: 14u00 Parking 't Schuurken (Wetterensteenweg 16, 9260 Serskamp). U kan ter plaatse kiezen uit verschillende wandelingen, allemaal met een gids van Natuurpunt.

Start wafelfestijn: 17u00

Prijs: -12 jaar: 3,00 euro / 12 jaar of meer: 4,00 euro, ter plaatse contant te betalen. Daarvoor krijgt u warme wafels, koffie en chocolademelk à volonté.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.birdpex.be
kobra22
Zeearend
kobra22

Aantal berichten : 2764
Registration date : 11-09-07

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   ma dec 27, 2010 1:24 am

Het jaarlijks ledenfeest verhuist nu naar de andere kant van de Schelde, naar het natuurgebied Den Ham en de eetzaal van Scheppers.

Hou alvast zondagnamiddag 6 februari 2011 vrij!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.birdpex.be
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   zo jan 23, 2011 5:46 pm

6 februari 2011: Jaarlijks ledenfeest met winterwandeling en wafelfestijn!

Naar goede gewoonte nodigen wij u en uw familie en vrienden opnieuw uit op ons groot ledenfeest! We maken een sfeervolle winterse wandeling door de Ham en langs de Schelde, waarna we terecht kunnen in het Scheppersinstituut om er te genieten van de heerlijke wafels van Jef Vermeir, onze trouwe wafelbakker! Dampende koffie en warme chocolademelk helpen u op temperatuur te komen en uiteraard kan u nagenieten met een lekker glas.

U kunt er een gezellige babbel slaan met familie, natuurvrienden en oude bekenden en bij de bestuursleden kan u terecht met al uw vragen of suggesties. Bovendien is er een rijk gevulde tombola waarmee u de werking van Natuurpunt Scheldeland ondersteunt.

In de Tronk van december vindt u alle uitleg en praktische informatie nog eens op een rijtje.

Vertrek wandeling: 14u00 aan de parking recht tegenover het Scheppersinstituut aan de Cooppallaan 128 te Wetteren-Overschelde. Er zijn verschillende gidsen die elk een groep zullen begeleiden.

Start wafelfestijn: 17u00 in het Scheppersinstituut. Ook mensen die niet mee wandelen, zijn zeer welkom om te komen smullen van de wafels!

Prijs: -12 jaar: 3,00 euro / 12 jaar of ouder: 5,00 euro, ter plaatse te voldoen. Daarvoor krijgt u wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken zijn te verkrijgen aan de bar.

Al onze leden werden al uitgenodigd per brief. Hou deze datum alvast vrij, we maken er een gezellig feest van!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   ma feb 07, 2011 9:22 pm

250 x dank!

Ons ledenfeest van voorbije zondag was een succes. We mochten een recordaantal bezoekers verwelkomen op ons wafelfestijn en ook de wandelingen kenden veel belangstelling. Langs deze weg willen we alle aanwezigen nog eens bedanken voor hun komst.

Jullie aanwezigheid geeft onze vrijwilligers weer de kracht om er een vol jaar in te vliegen. En natuurlijk spijst zo’n geslaagd ledenfeest onze afdelingskas, zodat we onze werking onverminderd voort kunnen zetten.
Jullie waren met niet minder dan 250 zondag, dus… 250 x dank!

Ook een speciaal woordje van dank aan de schenkers van de tombolaprijzen, in het bijzonder de families Spae en Moerman die weer voor mooie planten zorgden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   vr feb 03, 2012 12:20 am

Zondag 5 februari 2012:
JAARLIJKS LEDENFEEST MET WINTERWANDELING EN WAFELFESTIJN


Ondertussen al een lange traditie bij Natuurpunt Scheldeland: ons jaarlijks ledenfeest waarop we u en uw familie en vrienden opnieuw van harte uitnodigen! We maken een winterse wandeling door de Ham en langs de Scheldedijken, waarna we genieten van het gezellige wafelfestijn in de eetzaal van het Scheppersinstituut. De lekkere wafels van Jef Vermeir helpen u op temperatuur te komen en ook de koffie en warme chocolademelk zijn à volonté te krijgen. Smulplezier voor het ganse gezin!

Aan onze bar kan je terecht voor een lekker glas en we voorzien ook opnieuw een goed gevulde tombola. Alle opbrengsten van dit ledenfeest gaan integraal naar de werking van onze Natuurpuntafdeling.

Kom dus mee wandelen en smullen! Met vragen en suggesties kan je terecht bij de bestuursleden, maar geniet vooral van de gezellige sfeer tussen vrienden, familie en bekenden. Er zal ook een doorlopende presentatie zijn met beelden van onze activiteiten tijdens het voorbije jaar. Ideaal om nog eens terug te blikken, herinneringen op te halen of straffe verhalen op te dissen…

Vertrek wandeling: 14u00 aan de parking recht tegenover het Scheppersinstituut aan de Cooppallaan 128 te Wetteren (Overschelde). Er zullen verschillende gidsen zijn die elk een groep zullen begeleiden.

Start wafelfestijn: 17u00 in de eetzaal van het Scheppersinstituut. Ook indien je niet meewandelt, ben je natuurlijk van harte welkom om te komen genieten van de lekkere wafels!

Prijs: -12 jaar: €3,00 / 12 jaar en ouder: € 5,00, ter plaatse te betalen aan de ingang. Daarvoor krijg je wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken zijn te koop aan de bar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   do jan 10, 2013 12:36 am

Zondag 10 februari: Jaarlijks ledenfeest met winterwandeling, wafels en pannenkoeken!

Graag verwelkomen wij jou met je familie en vrienden op ons jaarlijks ledenfeest! We maken eerst een mooie winterwandeling door de Ham en over de Scheldedijken en daarna genieten we samen van dampende koffie, warme chocolademelk en natuurlijk de onovertroffen wafels van Jef Vermeir! Dit jaar maken we ook pannenkoeken, dus je hebt de keuze (zolang de voorraad strekt natuurlijk). Smulplezier voor iedereen gegarandeerd!

Aan onze bar kan je terecht voor een lekker glas en we voorzien ook opnieuw een goed gevulde tombola. Alle opbrengsten van dit ledenfeest gaan integraal naar de werking van onze Natuurpuntafdeling. Kom dus mee wandelen en smullen. Met vragen en suggesties kan je die dag terecht bij onze bestuursleden, maar het is bovenal de bedoeling om te genieten van de gezellige sfeer tussen vrienden, familie en andere natuurliefhebbers! Er zal een doorlopende presentatie zijn met beelden van onze activiteiten van het voorbije jaar. Ideaal om nog eens terug te blikken, herinneringen op te halen of straffe verhalen op te dissen. Of misschien om zin te krijgen om dit jaar eens mee te gaan?

Alle praktische informatie over dit ledenfeest vind je hier: http://activiteiten.natuurpunt.be/Activiteit/8358/
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   wo feb 06, 2013 5:13 pm

Zondag 10 februari: Jaarlijks ledenfeest met winterwandeling, wafelbak en pannenkoeken!

Graag verwelkomen wij jou met je familie en vrienden op ons jaarlijks ledenfeest! We maken eerst een mooie winterwandeling door de Ham en over de Scheldedijken en daarna genieten we samen van dampende koffie, warme chocolademelk en natuurlijk de onovertroffen wafels van Jef Vermeir! Dit jaar maken we ook pannenkoeken, dus je hebt de keuze (zolang de voorraad strekt natuurlijk; we voorzien vooral wafels). Smulplezier voor iedereen gegarandeerd!
Aan onze bar kan je terecht voor een lekker glas en we voorzien ook opnieuw een goed gevulde tombola. Alle opbrengsten van dit ledenfeest gaan integraal naar de werking van onze Natuurpuntafdeling. Kom dus mee wandelen en smullen. Met vragen en suggesties kan je die dag terecht bij onze bestuursleden, maar het is bovenal de bedoeling om te genieten van de gezellige sfeer tussen vrienden, familie en andere natuurliefhebbers! Er zal een doorlopende presentatie zijn met beelden van onze activiteiten van het voorbije jaar. Ideaal om nog eens terug te blikken, herinneringen op te halen of straffe verhalen op te dissen. Of misschien om zin te krijgen om volgend jaar eens mee te gaan?

Vertrek wandeling: 14u00 aan de parking recht tegenover het Scheppersinstituut aan de Cooppallaan 128 te Wetteren (Overschelde). Er zullen verschillende gidsen zijn die elk een groep begeleiden.

Start wafel- en pannenkoekenfestijn: 17u00 in de eetzaal van het Scheppersinstituut. Ook indien je niet meewandelt, ben je natuurlijk van harte welkom!

Prijs: -12 jaar: € 3,00 / 12 jaar en ouder: € 6,00, ter plaatse te betalen aan de ingang. Daarvoor krijg je pannenkoeken, wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken zijn te koop aan de bar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   di jan 14, 2014 9:45 am

Zondag 9 februari:
Jaarlijks ledenfeest met winterwandeling en wafel/pannenkoekenfestijn!

Dit keer kozen we voor Feestzaal Parking in Massemen als feestlocatie. Het concept blijft hetzelfde: we gaan eerst een mooie en verkwikkende wandeling maken in de vallei van de Molenbeek en nadien kan je in de warme zaal weer op temperatuur komen en genieten van dampende koffie, warme chocolademelk, heerlijke wafels en lekkere pannenkoeken. Er is uiteraard ook een bar waar je andere dranken kan aankopen en je kan meedoen met de tombola ten voordele van onze werking. Een gezellige namiddag voor al onze leden en hun familie en vrienden!
Wie niet kan meewandelen, kan natuurlijk ook enkel naar het wafel- en pannenkoekenfestijn komen!
Vertrek wandeling: 14u30 aan de kerk van Massemen
Einde wandeling en start wafelfestijn: 17u in Feestzaal Parking, Lambroekstraat 50 in Massemen
Prijs: -12 jaar: € 3,00 / 12 jaar en ouder: € 6,00 ter plaatse te betalen. Daarvoor krijg je pannenkoeken, wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken zijn te koop aan de bar.
 Al onze leden krijgen nog een uitnodiging in de bus. Vooraf inschrijven is niet nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   wo feb 05, 2014 9:55 am

Uitnodiging ondertussen ontvangen - u komt toch ook  Question
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   wo jan 28, 2015 7:27 pm

Zondag 8 februari: JAARLIJKS LEDENFEEST met winterwandeling en wafel- + pannenkoekenfestijn!

We verwelkomen jou opnieuw in Feestzaal Parking in Massemen, waar je kan smullen van vers bereide wafels en pannenkoeken à volonté. Ook koffie en warme chocolademelk worden naar believen geschonken. Voor andere dranken kan je aan de bar terecht. Voorts organiseren we natuurlijk opnieuw onze traditionele tombola ten voordele van onze afdelingswerking en doorlopend is er een powerpointpresentatie van onze activiteiten uit 2014!

Maar natuurlijk kan je vooraf mee op een winterse wandeling door de vallei van de Molenbeek in Massemen! Na zo’n gezellige tocht smaken de wafels en koffie dubbel zo lekker!

Vertrek wandeling: 14u30 aan de kerk van Massemen

Start wafelfestijn (ook voor mensen die niet kunnen meewandelen): 17u00 in Feestzaal Parking, in de Lambroekstraat nr 50 te Massemen.

Prijs: -12 jaar: € 3,00 / 12 jaar en ouder: € 6,00 ter plaatse cash te betalen. Daarvoor krijg je pannenkoeken, wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken te koop aan de bar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   za jan 09, 2016 10:08 pm

Zondag 7 februari: Jaarlijks Ledenfeest met winterwandeling, wafel/pannenkoekenfestijn en tombola!

Vertrek wandeling: 14u00 aan de kerk van Overschelde

Start ledenfeest: (ook voor zij die niet meewandelen) 17u00 in de parochieaal van Wetteren-Overschelde (Liefkenshoek 20)

Prijs: -12 jaar: € 4,00 / 12 jaar en ouder: € 8,00 ter plaatse cash te betalen. Daarvoor krijg je pannenkoeken, wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken te koop aan de bar.

AL ONZE LEDEN KRIJGEN NOG EEN UITNODIGING IN DE BUS EIND JANUARI!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   zo jan 08, 2017 7:27 pm

Zondag 5 februari: jaarlijks ledenfeest in Wetteren, mét winterwandeling en wafel- & pannenkoekenfestijn

Ook al een lange traditie bij Natuurpunt Scheldeland is het jaarlijkse ledenfeest. We maken een wandeling langs de Scheldedijken en door het rivierduin in Wetteren, en daarna gaan we genieten van lekkere wafels en pannenkoeken, vergezeld van dampende koffie en chocolademelk. Tussendoor komen onze vrijwilligers rond met lotjes voor de goedgevulde tombola. Iedereen prijs, én je steunt er de werking van jouw Natuurpuntafdeling mee!

Vertrek wandeling: 14u00 aan de toegang naar de schoolrefter onderaan de Scheldedreef in Wetteren (parkeren kan vlakbij op de Markt; aan de school is er enkel plaats voor fietsen)

Einde wandeling en start wafel- en pannenkoekenfestijn: 17u00 refter Sint-Gertrudiscollege
Je kan ook enkel meewandelen, of je kan enkel naar het wafelfestijn komen.

Prijs: - 12 jaar = € 4,00 pp / 12 jaar en ouder = € 8,00 pp, ter plaatse in cash te betalen.
Daarvoor krijg je pannenkoeken, wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken zijn te koop aan de bar.

Meenemen: laarzen of waterdichte stapschoenen en eventueel een verrekijker voor de wandeling

Wie de wandeling meedoet, wordt vriendelijk verzocht om propere schoenen aan te trekken vóór het betreden van de zaal. ’s Anderendaags is er school, en we willen onze vrijwilligers een modderpoel besparen bij de opkuis…

Al onze leden krijgen nog een uitnodiging in de bus in de loop van januari!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   za feb 04, 2017 12:57 pm

kobra schreef:
Zondag 5 februari: jaarlijks ledenfeest in Wetteren, mét winterwandeling en wafel- & pannenkoekenfestijn

Ook al een lange traditie bij Natuurpunt Scheldeland is het jaarlijkse ledenfeest. We maken een wandeling langs de Scheldedijken en door het rivierduin in Wetteren, en daarna gaan we genieten van lekkere wafels en pannenkoeken, vergezeld van dampende koffie en chocolademelk. Tussendoor komen onze vrijwilligers rond met lotjes voor de goedgevulde tombola. Iedereen prijs, én je steunt er de werking van jouw Natuurpuntafdeling mee!

Vertrek wandeling: 14u00 aan de toegang naar de schoolrefter onderaan de Scheldedreef in Wetteren (parkeren kan vlakbij op de Markt; aan de school is er enkel plaats voor fietsen)

Einde wandeling en start wafel- en pannenkoekenfestijn: 17u00 refter Sint-Gertrudiscollege
Je kan ook enkel meewandelen, of je kan enkel naar het wafelfestijn komen.

Prijs: - 12 jaar = € 4,00 pp / 12 jaar en ouder = € 8,00 pp, ter plaatse in cash te betalen.
Daarvoor krijg je pannenkoeken, wafels, koffie en warme chocolademelk à volonté. Andere dranken zijn te koop aan de bar.  

Meenemen: laarzen of waterdichte stapschoenen en eventueel een verrekijker voor de wandeling

Wie de wandeling meedoet, wordt vriendelijk verzocht om propere schoenen aan te trekken vóór het betreden van de zaal. ’s Anderendaags is er school, en we willen onze vrijwilligers een modderpoel besparen bij de opkuis…

Al onze leden krijgen nog een uitnodiging in de bus in de loop van januari!

U komt toch ook?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   di jan 16, 2018 12:22 am

Zondag 4 februari: jaarlijks ledenfeest met winterwandeling en wafel- & pannenkoekenfestijn!

Net als bij ons laatste eetfestijn kozen we nog eens voor de parochiezaal van Christus Koning voor ons groot ledenfeest. We beginnen de namiddag met een winterse wandeling door de velden richting Massemen, en daarna kan je weer aanschuiven op ons wafel- en pannenkoekenfestijn. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om mee te spelen met de tombola én kan je met jouw vragen of suggesties terecht bij onze bestuursleden en vrijwilligers.

Vertrek wandeling: 14u30 aan de kerk van Christus Koning (Oude Aardeweg 31 in Wetteren)

Start wafel-en pannenkoekenfestijn: 17u00 in de parochiezaal aan de kerk
Ook als je niet deelneemt aan de wandeling, ben je uiteraard van harte welkom op het ledenfeest!

Prijs: -12 jaar: € 4,00 / 12 jaar en ouder: € 8,00 Ter plaatse te betalen aan de inkom.
Je krijgt hiervoor wafels, pannenkoeken, koffie en warme chocomelk à volonté! Andere dranken zijn te koop aan de bar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   ma feb 05, 2018 10:25 am

Een mooi traject gisteren op de wandeling van het ledenfeest - via Hospies en Paelepelbos naar het hoogste punt van Wetteren, de Keiberg.
Als één van de drie gidsen 40 man op sleeptouw genomen langs zeboes en lama's, maar ook mijnen, mossen, kevers en een spinnendoder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kobra
Zeearend
kobra

Aantal berichten : 17721
Registration date : 22-10-06

BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   do feb 08, 2018 12:33 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Jaarlijks ledenfeest   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jaarlijks ledenfeest
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kalkense meersenforum :: Aankondigingen en activiteiten-
Ga naar: